Show menu

RASKAUS JA VAUVAT

Raskaus ja vauvakuvaukset hoitaa Minna.

Uuden elämän alku on aina ihmeellistä. Tyylikkäät muotokuvat odottavasta äidistä ja raskausvatsasta aloittavat uuden tulokkaan kuvatarinan, joka kulkee mukana lapsen kasvaessa muistuttaen niistä suurista, liian nopeasti ohikiitävistä hetkistä. 

Raskauskuvaus kannattaa ajoittaa noin raskausviikolle 30 (8. kuukausi) kun vatsa on muhkea, mutta ei vielä laskeutunut. Vauvakuvaukset voidaan toteuttaa vastasyntyneen newborn-kuvauksina, jolloin suositeltu kuvausajankohta on alle 2 vk. Tällöin vauvat ovat unisempia ja ihanat kuvat nukkuvasta vauvasta onnistuvat helpommin. Kuvaan voi kuitenkin tulla myös hieman vanhemman vauvan kanssa, tällöin saamme kuvia ympäristöään jo enemmän tarkkailevasta vauvasta. Raskaus- ja vauvakuvauksiin ovat myös isät tervetulleita. 

Suosittuja kuvatuotteita ovat alumiinitaulut sekä minikirjat. Muistathan varata ajan vauvakuvaukseen mieluiten jo raskausaikana.

Kuvauspaketit sisältävät kuvauksen ja koevedokset kuvavalintaa varten, sekä paketissa mainitut tuotteet. Lisäkuvat ja tiedostot myydään erikseen kuvatuotehinnastomme mukaisesti.

 

Vauvakuvaus

kuvaus studiolla
1 kpl 14x18 kuva pohjukkeessa

225€

Raskauskuvaus

kuvaus studiolla
1 kpl 20x25 kuva pohjukkeessa

195€

KUVAUS MILJÖÖSSÄ STUDION ULKOPUOLELLA

+ 50€