Show menu

Tilaus ja toimitusehdot

Kuvakauppa on tarkoitettu Valokuvaamo Kipinän asiakkaiden käyttöön. Asiakkaille toimitetaan henkilökohtaiset kuvaustunnukset, joilla kuvia voidaan katsella ja tilata. Asiakas saa jakaa kuvaustunnuksensa sukulaisille ja ystäville omia kuvatilauksia varten. Säilytä kuvaustunnus huolellisesti. Mikäli kadotat kuvaustunnuksen, ota yhteyttä.

Tilatessaan tuotteita verkkokaupasta, asiakas valitsee haluamansa määrän kuvatuotteita, valitsee toimitustavan ja vahvistaa tilauksen. Tilausvahvistuksen jälkeen tilaus maksetaan verkkopankissa. Tilattujen kuvien toimitusaika on 2-3 viikkoa.

Verkkokaupasta toimitustavoiksi voidaan valita nouto liikkeestä tai postitus (toimitus Suomeen). Mikäli tilattu paketti ei mahdu postilaatikkoon, toimitetaan se postipakettina lähimpään postiin.

Verkkokaupassa olevien tuotteiden hinnat sisältävät alv:n (24%). Pidätämme oikeuden tuotevalikoimien ja hintojen muuttamiseen.

Verkkokaupan maksut tapahtuvat Checkout palvelun kautta. Käytössä olevat maksuvaihtoehdot näkyvät verkkokaupan alareunassa olevassa palkissa.

Mikäli asiakkaalle toimitettu kuvatuote on viallinen, tulee hänen viipymättä ottaa yhteyttä tuotteen vaihtamiseksi.

Verkkokaupan kuviin sovelletaan valokuvien tekijänoikeuslakia.